Предна В момента Следва
EMELI SANDE HEAVEN

Music

Lily Allen с втори #1 албум в Обединеното кралство

Lily Allen с втори #1 албум в Обединеното кралство

Албумът “Sheezus” на Lily Allen се настани директно на първата позиция в Обединеното кралство през своята дебютна седмица. Това е нейният втори #1 запис и първи след 5-годишна пауза. “Sheezus” успя да измести “Caustic Love”на Paolo Nutini, който властваше на върха цели 3 седмици и който сега държи третата позиция, а разликата в продадените бройки между първия и втория в класацията е около 10 000.
Изключително добре приетия от критиката трети албум на певицата излезе на 2 май и в него тя отново работи с продуцента Greg Kurstin, с когото я свързва дългогодишно професионално партньорство. Към последния се присъединяват други двама продуценти – Shellback и DJ Dahi, докато текстовете на песните са съвместно дело на Lily и Kurstin. “Sheezus” затвърждава завръщането на прекрасната Lily към поп славата след четиригодишното й отсъствие от сцената като солов изпълнител.
“Sheezus” на Lily Allen е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. А в iTunes той може да бъде предварително закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/sheezus/id839186888
 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация