Предна В момента Следва
SLIDER & MAGNIT MORZE

Music

Kylie Minogue провокира със супер секси клип към “Sexercize”

 Kylie Minogue провокира със супер секси клип към “Sexercize”

 В безспорно най-секси клипа, показващ как минава една спортна тренировка, Kylie запознава феновете си с горещия и еротичен свят на “Sexercize”. Режисьорът Will Davidson, който е снимал и лирик видеото към “Skirt”, отвежда зрителя на воайорско пътешествие в света на спортните тренировки, последващото отмаряне в сауна и сцени, които без съмнение ще предизвикат желание да получите членство за този салон.

“Sexercize” е песен от най-новия албум на Kylie “Kiss Me Once”, който излезе в началото на тази седмица. Записът е първи на Kylie след “Aphrodite” от 2010-та и първи след като тя подписа договор с Roc Nation Management. “Kiss Me Once”, който е завръщане към денс звученето след “Abbey Road Sessions” от 2012-та, е продуциран от Kylie и Sia, които заедно написват заглавното парче.

Kylie се обединява и с Pharrell Williams (който пише и продуцира “I Was Gonna Cancel”). Други продуценти са Ariel Rechtshaid (HAIM) на “If Only”, MNEK на “Feels So Good” и Greg Kurstin на бонус песента “Sleeping With The Enemy”.


Kylie сподели: “Работата по този албум беше голямо преживяване, но ми хареса! Беше по време на моя живот, когато имаше много промени и нови начала. Развълнувана съм от отзивите за “Into
и нямам търпение да чуете и останалата част от албума!”


Албумът “Kiss Me Once” на Kylie Minogue е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. А в iTunes той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/kiss-me-once/id805621142Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация