Music

Jason Derulo ще пее на Teen Choice Awards 2014

Jason Derulo ще пее на Teen Choice Awards 2014

Телевизионната компания FOX разкри, че един от изпълнителите, които ще участват на тазгодишните Teen Choice Awards, е Jason Derulo. Хитовият R&B артист, който изгря през 2009, се радва на най-успешната година в музикалната си кариера досега.

Derulo ще изпълни парчетата “Talk Dirty” и “Wiggle”, по време на церемонията, която ще бъде излъчена на живо от UCLA Pauley Pavilion на 10-ти август.И двете песни влязоха в челната петица на класацията Hot 100 на списание Billboard тази година, а клиповете към тях се превърнаха в абсолютен хит. Официалното видео към сингъла “Wiggle”, в който участва и Snoop Dog, излезе на 21-ви май и вече е гледано над 123 милиона пъти в YouTube. Клипът към любимата на феновете песен “Talk Dirty” пък е бил видян повече от 205 милиона пъти.

Албумът “Tattoos” на Jason Derulo е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. Хитовете “Talk Dirty” и “Wiggle” са част от луксозното издание на записа “Tattoos”. То може да бъде намерено в iTunes на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/tattoos-deluxe-edition/id852220087

 

 
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация