Предна В момента Следва

Music

Jason Derulo ни разкрива своята всеотдайност и любов в новия си клип

Jason Derulo ни разкрива своята всеотдайност и любов в новия си клип

 Jason Derulo направи премиера на официалното видео към последния си сингъл "Stupid Love". Режисираният от Gil Green 4-минутен клип се фокусира върху трагичната любовна история на 24-годишния певец и неговата екранна съпруга.
Видеото показва някои романтични моменти, които Derulo споделя със своето момиче. Двойката изглежда щастлива, докато се смеят и закачат един с друг, когато боядисват новата си къща. Виждаме и как той прави щури неща от любов, като например да купи два джипа за него и неговата половинка.
“Глупавата любов” впоследствие въвлича Derulo в голяма опасност. По-късно се разбира, че звездата, която през цялото време на клипа танцува и пее сам в празната къща, облечен изцяло в бяло всъщност е призрак. Той умира след като защитава съпругата си по време на обир в къщата им.
Продуцирана от RedOne, “Stupid Love” е среднотемпова балада, която разказва историята на мъж, който би направил всичко за момичето си. Песента е част от третия студиен албум на Derulo “Tattoos”, издаден през миналия септември.
Албумът “Tattoos” на Jason Derulo e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. А в iTunes той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/tattoos/id684559674Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация