Предна В момента Следва
SHOUSE LOVE TONIGHT (DJ POWER MASH UP 2023)

Music

Fences пусна парчето “Arrows” feat. Macklemore

Fences пусна парчето “Arrows” feat. Macklemore

Elektra Records обяви дебютния за лейбъла албум на нашумелия певец и автор на песни Fences. “Lesser Oceans”, включващ продуцирания от Ryan Lewis сингъл “Arrows” feat. Macklemore, излиза на музикалния пазар на 14-ти октомври.

Желаещите да поръчат предварително “Lesser Oceans” вече могат да го направят тук: https://itunes.apple.com/bg/album/lesser-oceans/id900225489 Възползвалите се ще получат и възможността безплатно да свалят две от парчетата в албума - “Arrows” и “Songs About Angels”. Песента “Arrows”, която е първата съвместна музикална творба на Macklemore и Lewis след пробива им с “The Heist”, донесъл Grammy на дуото, вече е налична във всички дигитални музикални магазини.

За своята съвместна работа с Macklemore по “Arrows”, Christopher Mansfield, известен със сценичното си име Fences, обяснява:
„Познавам Macklemore от доста време. Приятелството ни израстна в кафенетата и по счупените тротоари на Сиатъл. Всеки преслушваше музиката, която другия създава, и когато имаше смисъл, комбинирахме усилията си. Смятам го за безстрашен поет и безкористен човек. “Arrows” е върхът на нашата планина.”

Macklemore продължава: “Fences е добър приятел. Той и аз си приличаме. Заради това нашата връзка се простира извън пределите на музиката. Винаги съм се възхищавал на таланта му да илюстрира с думи и да създава образи. Заедно сме сътворили куп неща през годините и песента “Arrows” е любимото ми сред тях.”

В “Lesser Oceans”, който следва “Fences” от 2010, Mansfield усъвършенства своя отличителен стил на меланхоличен фолк-поп и горчиво сладки лентяйски химни. Като допълнение към Macklemore и Ryan Lewis, албумът включва и колегите на Fences Benjamin Greenspan и Lindsey Starr, както и продукции на светила като Jacquire King (Of Monsters and Men, Kings of Leon, Modest Mouse) и Chris Walla (Death Cab for Cutie, The Decemberists, The Lonely Forest).

Повече информация може да откриете тук: www.fencesmusic.com, www.facebook.com/fencesvswolf

 
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация