Предна В момента Следва

Music

Fences пусна парчето “Arrows” feat. Macklemore

Fences пусна парчето “Arrows” feat. Macklemore

Elektra Records обяви дебютния за лейбъла албум на нашумелия певец и автор на песни Fences. “Lesser Oceans”, включващ продуцирания от Ryan Lewis сингъл “Arrows” feat. Macklemore, излиза на музикалния пазар на 14-ти октомври.

Желаещите да поръчат предварително “Lesser Oceans” вече могат да го направят тук: https://itunes.apple.com/bg/album/lesser-oceans/id900225489 Възползвалите се ще получат и възможността безплатно да свалят две от парчетата в албума - “Arrows” и “Songs About Angels”. Песента “Arrows”, която е първата съвместна музикална творба на Macklemore и Lewis след пробива им с “The Heist”, донесъл Grammy на дуото, вече е налична във всички дигитални музикални магазини.

За своята съвместна работа с Macklemore по “Arrows”, Christopher Mansfield, известен със сценичното си име Fences, обяснява:
„Познавам Macklemore от доста време. Приятелството ни израстна в кафенетата и по счупените тротоари на Сиатъл. Всеки преслушваше музиката, която другия създава, и когато имаше смисъл, комбинирахме усилията си. Смятам го за безстрашен поет и безкористен човек. “Arrows” е върхът на нашата планина.”

Macklemore продължава: “Fences е добър приятел. Той и аз си приличаме. Заради това нашата връзка се простира извън пределите на музиката. Винаги съм се възхищавал на таланта му да илюстрира с думи и да създава образи. Заедно сме сътворили куп неща през годините и песента “Arrows” е любимото ми сред тях.”

В “Lesser Oceans”, който следва “Fences” от 2010, Mansfield усъвършенства своя отличителен стил на меланхоличен фолк-поп и горчиво сладки лентяйски химни. Като допълнение към Macklemore и Ryan Lewis, албумът включва и колегите на Fences Benjamin Greenspan и Lindsey Starr, както и продукции на светила като Jacquire King (Of Monsters and Men, Kings of Leon, Modest Mouse) и Chris Walla (Death Cab for Cutie, The Decemberists, The Lonely Forest).

Повече информация може да откриете тук: www.fencesmusic.com, www.facebook.com/fencesvswolf

 
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация