Предна В момента Следва

Music

Електронното дуо GALANTIS с ново парче

Електронното дуо GALANTIS с ново парче

GALANTIS са Christian “Bloodshy” Karlsson от Miike Snow и Linus Eklow, познат и като Style of Eye. Невероятното дуо разбива представите за съвременна електронна музика, срещайки емоцията и музикалното майсторство с мощен саунд. „GALANTIS е предизвикателство, не отъпкана пътека.” казва Karlsson.

Като част от дуото Bloodshy & Avant, Karlsson е работил с Madonna и Britney Spears, за която отчасти написва и продуцира хита “Toxic”, който получава награда Grammy за “Best Dance Recording”. Той участва и в иновативната банда Miike Snow.

Като Style of Eye Eklow остава следа в електронната музика, издавайки творби през различни иконични лейбъли. Той участва в писането и продуцирането на световния хит “I Love It” ft. Charli XCX на Icona Pop.

След като се възхищават един на друг от разстояние, Karlsson и Eklow се засичат няколко пъти в Стокхолм и откриват, че споделят еднакви творчески ценности и цели. Те решават да обединят работата си и така се ражда GALANTIS.

Със своя уникален подход към мелодичния прогресивен хаус, дуото създава музика, която бързо натрупва фенове. Пример за успеха им е парчето “Runaway(U&I)”- енергичен и позитивен сингъл, който веднага се харесва. Песента може да бъде чута в YouTube на следния адрес: 
 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация