Предна В момента Следва
RITON FRIDAY (FEAT. NIGHTCRAWLERS) REMIX
ON AIR 21:00 - 22:00
Disco Club 21 Програмата

Music

Ed Sheeran с цели 3 концерта на Wembley... и билетите вече свършват!

Ed Sheeran с цели 3 концерта на Wembley... и билетите вече свършват!
След година, изпълнена с безброй успехи, Ed Sheeran обяви, че ще изнесе най-големия концерт в кариерата си досега. Изпълнителят, който оглави два пъти британската класация за сингли през 2014 и продаде над три милиона копия от последния си албум “x”, ще свири на един от най-легендарните стадиони в света, Wembley, на 10-ти юли 2015. Предварителната продажба на билети започна на 26-ти ноември сутринта и приключи за по-малко от час, когато феновете изкупиха всички места.

 
Ето защо Ed Sheeran побърза да зарадва тези, които не са успели да се сдобият с билет, обявявайки не един, а още два концерта на Wembley. Датите им ще бъдат 11-ти и 12-ти юли 2015. Така младата звезда ще изпълнява любимите песни на хиляди фенове три поредни вечери от сцената на Wembley. Това ще са първите изяви на Sheeran след турнето му във Великобритания по-рано тази година, когато свири пред 275 000 хора и разпродаде 21 концерта на арени.
„Не крия амбицията си да свиря на Wembley сам пред 80 000 души” заявява Sheeran, “така че съм на седмото небе от щастие да обявя, че това ще се случи следващото лято. Ще бъде невероятно, нямам търпение.”


В същото време парчето “Thinking Out Loud” на Sheeran продължава да се изкачва стремително в световните чартове. Освен, че е най-слушаната песен в Spotify за последните 7 дни, “Thinking Out Loud” е и най-въртяната песен в Австралия вече 6-та поредна седмица. Парчето доминира в ефира и на Великобритания, Ирландия, Нова Зеландия и Швеция и оглави класацията за сингли в Холандия, което е прецедент в кариерата на Ed.
 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация