Предна В момента Следва
AYA NAKAMURA DJADJA (FEAT. MALUMA) REMIX

Music

Ed Sheeran разсъждава "на глас" за любовта

Ed Sheeran разсъждава "на глас" за любовта

Оглавилият редица класации Ed Sheeran пусна третия официален сингъл “Thinking Out Loud” от мега успешния си последен албум “x”. Засега той е най-продаваният запис за 2014 във Великобритания, където “x” стана двойно платинен и бе цели 8 седмици подред начело на класацията за албуми.
Първите две парчета от “x” “Sing” и “Don’t” вече успяха да се настанят трайно в еърплея на едица държави, сред които и България. Сега идва ред и на нежната балада “Thinking Out Loud”, в която англичанинът разсъждава „на глас” за любовта. Парчето разтапя със своята бавна мелодия, в която звукът на пианото се преплита с вокалите на Sheeran. Само преди ден Ed успя да изненада музикалния свят, пускайки клип към песента, в който изпълнява красив и доста акробатичен танц, заедно с професионалната танцьорка Brittany Cherry. Нежната хореография на Nappy Tabs е в пълен синхрон с романтичното звучене на песента, а в Youtube видеото събра над 2 милиона гледания за по-малко от 24 часа: 


“‘Thinking Out Loud’ е едно от любимите ми парчета в албума, може би най-любимото” казва Ed. “Страхотно е, когато я пея на живо, и означава много за мен. Исках видеото да бъде малко по-различно, затова се спрях на танцуване в бална зала. Взимах уроци по пет часа на ден по време на американското ми турне миналия месец.”
Албумът “x” на Ed Sheeran е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album//id858518077
 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация