Предна В момента Следва
TIESTO THE BUSINESS (SPARKEE REMIX)

Music

Ed Sheeran представи видеото към “Sing” ексклузивно във Facebook

Ed Sheeran представи видеото към “Sing” ексклузивно във Facebook

Ed Sheeran повдигна завесата над официалното видео към пилотния сингъл “Sing” ексклузивно на Facebook страницата му, давайки на 6-те милиона фенове по света, които певеца има в социалната мрежа, възможност първи да го гледат. Парчето ще бъде издадено на 1-ви юни и може да бъде поръчано в iTunes предварително на този адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/sing/id858518077?i=858518123. Това е първият официален сингъл от предстоящия албум на родения в Съфолк изпълнител “x”, който ще излезе на пазара на 23-ти юни.

Видеото е снимано наскоро в Лос Анжелис и е режисирано от Emil Nava, който е работил над няколко музикални клипове от дебютния албум на Ed, включително “You Need Me…”, “Give Me Love” и “Lego House”.

Ed сподели: “Беше много забавно да снимаме видеото към “Sing” и е страхотно, че мога да го споделя първо с моите фенове във Facebook. Куклата определено е по-дива от мен. Разрешиха ми да си я запазя след това, което беше яко. Нямам никаква идея как работи все още, има много движещи се части, но с упражнения ще успея да я задвижа.”

 

 
 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация