Предна В момента Следва
DEEPERISE MOVE ON (FEAT. JABBAR) REMIX

Music

Ed Sheeran е най-влиятелният изпълнител

Ed Sheeran е най-влиятелният изпълнител

Ed Sheeran оглави класацията за най-влиятелни black и urban изпълнители на Острова. В нейното съставяне участваха слушателите на 1Xtra, които публикуваха своите предложения на страницата на радиото в Twitter. За финалното подреждане медията събра експерти от музикалната индустрия, които съставиха окончателния списък на 20-те британски изпълнители, имащи най-голямо влияние на black и urban сцената в Обединеното кралство. Сред отличените артисти са Tinie Tempah, който заема 3-то място в класацията, както и Rudimental, които са 5-ти.


Последният албум на Ed Sheeran “x” е вече платинен във Великобритания. Записът стана хит и на американския музикален пазар, където бе обявен за третия най-успешен дебют на годината.

В световен мащаб, “x” стана албума, слушан най-много пъти в първата си седмица в Spotify - абсолютен прецедент в историята на платформата.

Албумът “x” на Ed Sheeran е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен на следният адрес: https://itunes.apple.com/bg/album//id858518077
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация