Предна В момента Следва
BRUNO MARS UPTOWN FUNK (FEAT. MARK RONSON)

Music

Ed Sheeran е най-влиятелният изпълнител

Ed Sheeran е най-влиятелният изпълнител

Ed Sheeran оглави класацията за най-влиятелни black и urban изпълнители на Острова. В нейното съставяне участваха слушателите на 1Xtra, които публикуваха своите предложения на страницата на радиото в Twitter. За финалното подреждане медията събра експерти от музикалната индустрия, които съставиха окончателния списък на 20-те британски изпълнители, имащи най-голямо влияние на black и urban сцената в Обединеното кралство. Сред отличените артисти са Tinie Tempah, който заема 3-то място в класацията, както и Rudimental, които са 5-ти.


Последният албум на Ed Sheeran “x” е вече платинен във Великобритания. Записът стана хит и на американския музикален пазар, където бе обявен за третия най-успешен дебют на годината.

В световен мащаб, “x” стана албума, слушан най-много пъти в първата си седмица в Spotify - абсолютен прецедент в историята на платформата.

Албумът “x” на Ed Sheeran е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен на следният адрес: https://itunes.apple.com/bg/album//id858518077
 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация