Предна В момента Следва
MOLEC TSIALOTO VREME

Music

DONNA с нов сингъл с участието на PAVELL & VENCI VENC’

DONNA с нов сингъл с участието на PAVELL & VENCI VENC’

 DONNA представя нов сингъл и видеоклип с участието на един от най-актуалните хип-хоп тандеми PAVELL & VENCI VENC’. Песента се нарича „Ще живеем вечно”, а във видеото освен тримата артисти, се появяват и лицата на техните музикални вдъхновители – Боб Марли, 2Pac, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Еминем, както и на легендарни личности-символи като Васил Левски, Нелсън Мандела и Мохамед Али.


Атрактивната изпълнителка Donna, която заяви своя талант още в първия сезон на X Factor, като част от дамската формация Suga Мamma’ представи новия си сингъл и видеоклип към него “Ще живеем вечно”. Това е първата колаборация на младата изпълнителка с едни от най-актуалните имена от българската хип-хоп сцена – Pavell & Venci Venc’. Pavell & Venci Venc имат вече доста проекти зад гърба си, но спечелиха вниманието на феновете си най-вече с парчето си „Батман” и участието си в един от хитовете на миналата година „Знаеш ли кой видях?“ заедно с Ангел и Моисей, и музикалния продуцент Dexter.

Павел Николов – Pavell е автор на музиката, аранжимента и текста на песента „Ще живеем вечно”. Видеото е продукция на новата, но вече агресивно налагаща се мултимедийна компания Flashmedia в партньорство с Вирджиния Рекърдс.


В клипа артистите Donna, Pavell & Venci Venc’ отдаватя респект към вдъхновителите си и към легендарни личности, които ще живеят вечно в паметта на хората. Те паказват своето уважение и държат портретите на колоси в музиката като Боб Марли, 2Pac, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън и Еминем, както и на хора - символи като Васил Левски, Нелсън Мандела и Мохамед Али. Вижте повече в приложения файл.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация