Предна В момента Следва
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Music

David Guetta с "опасно" ново парче и албум

David Guetta с "опасно" ново парче и албум

След като оглави британския чарт за сингли за 7-ми път в своята кариера с парчето “Lovers On The Sun”, покорило класациите и във Франция, Австрия, Финландия и Германия и получило платинен сертификат в Дания, Швеция и Норвегия, David Guetta застава зад пулта за песента “Dangerous” , в която отново звучат вокалите на изгряващата звезда Sam Martin.

Въпреки че е известен със своите успешни проекти, заедно с някои от най-големите световни артисти, Guetta работи и с таланти като Sia. Той повярва в нейния невероятен Titanium дух и сега тя е световна сензация. В Sam, David откри друг невероятен глас. Със задаващия се албум “Listen” на хоризонта , френският диджей обяви и своя нов сингъл “Dangerous”, в който отново участва американският вокалист Sam Martin. Песента вече може да бъде закупена в iTunes на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/dangerous-feat.-sam-martin/id924035374?i=924035389

“Dangerous” прави изключение от утвърденото звучене на диджея. Със своя бийт в средно темпо сингълът определно оставя силно впечатление. Но Guetta e артист, който обича да поема рискове, и доказателство за това е албумът му “Nothing But The Beat”, в който диджеят смеси електронна музика с хип-хоп. Започващ с едва уловимия звук на пиано и струни, сингълът изведнъж разкрива силния глас на Martin. Песента е въртележка от синтезатор FX, който проправя пътя на вдъхновената от фънка бас китара, докато електронното звучене прелива в музиката на класическите инструменти. “Dangerous” е песен, която разкрива способността на Guetta да обединява качествената денс музика и покоряването на класации – умение, което го прави един от най-успешните диджеи в света.
Парчето “Dangerous” е част от новия албум на David Guetta “Listen”, който ще включва много нов материал и електронен набор от колаборатори. Записът ще излезе на 24-ти ноември и без съмнение ще се бори да задмине впечатляващия успех на албума “Nothing But The Beat” от 2011, станал 3 пъти платинен и спечелил на Guetta няколко награди, сред които Grammy и AMA.
Диджеят прекара тази година в постоянно пътуване и участия на живо пред повече от 2 милиона хора, като оглави някои от най-големите международни фестивали като Tomorrowland. David Guetta обяви дебюта и на бразилски фестивал, билетите за който свършиха в рамките на три часа, и пуска музика в клубовете като Las Vegas @ XS и Ushuaia и Pacha в Ibiza. Диджеят стана хедлайнер и на iTunes Festival в Лондон и откри BBC Radio 1’s Ibiza Weekend. Цялата тази усилена работа го възнагради с достигането на 75 милиона фенове във Facebook.

Албумът “Listen” на David Guetta ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен предварително на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/listen/id924031242
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация