Предна В момента Следва
AYA NAKAMURA JOLIE NANA

Music

Conor Maynard пусна ново парче "Talking About"

Conor Maynard пусна ново парче "Talking About"

Conor Maynard се завръща, издавайки чисто новия си сингъл “Talking About” на 20-ти април през Parlophone Records! Енергично чудовище със силен бас и припев, от който ти се завива свят. Това е Conor, такъв, какъвто никога не сме го чували преди. Попил вибрациите на музикалната сцена в Маями, той представя парче, което препраща към ерата на 90-те и същевременно разтърсва музикалната сцена и през 2015. Необикновеното парче е предназначено да завладее дансинга и от двете страни на Океана, а видеото му вече може да изгледате в Youtube: 


Написана съвместно с британската R&B звезда Craig David и продуцирана от Mojam (Emeli Sande, Naughty Boy, Sam Smith), песента е част от предстоящия втори албум на Conor. Видеото към сингъла е заснето в Маями и проследява изпълнителя, който пътува на стоп и участва в най-различни сценарии, единия от който включва и самия Craig David.


Скрил се временно от светлините на прожекторите в студиото, Conor се е заел да създаде продължение на своя дебютен и сертифициран със злато номер 1 албум от 2012 “Contrast”, съдържащ четири топ 10 сингъла – “Can’t Say No”, “Vegas Girl”, “Turn Around” и “Animal”.
Записът бе интернационалният пробив на Conor , който стана една от най-големите изгряващи британски звезди в Щатите, Канада, Франция, Италия, Южна Африка и Австралия. Изпълнителят подплати успеха си с хита “R U Crazy” през октомври 2013.
 Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация