Предна В момента Следва

Music

Conor Maynard пусна ново парче "Talking About"

Conor Maynard пусна ново парче "Talking About"

Conor Maynard се завръща, издавайки чисто новия си сингъл “Talking About” на 20-ти април през Parlophone Records! Енергично чудовище със силен бас и припев, от който ти се завива свят. Това е Conor, такъв, какъвто никога не сме го чували преди. Попил вибрациите на музикалната сцена в Маями, той представя парче, което препраща към ерата на 90-те и същевременно разтърсва музикалната сцена и през 2015. Необикновеното парче е предназначено да завладее дансинга и от двете страни на Океана, а видеото му вече може да изгледате в Youtube: 


Написана съвместно с британската R&B звезда Craig David и продуцирана от Mojam (Emeli Sande, Naughty Boy, Sam Smith), песента е част от предстоящия втори албум на Conor. Видеото към сингъла е заснето в Маями и проследява изпълнителя, който пътува на стоп и участва в най-различни сценарии, единия от който включва и самия Craig David.


Скрил се временно от светлините на прожекторите в студиото, Conor се е заел да създаде продължение на своя дебютен и сертифициран със злато номер 1 албум от 2012 “Contrast”, съдържащ четири топ 10 сингъла – “Can’t Say No”, “Vegas Girl”, “Turn Around” и “Animal”.
Записът бе интернационалният пробив на Conor , който стана една от най-големите изгряващи британски звезди в Щатите, Канада, Франция, Италия, Южна Африка и Австралия. Изпълнителят подплати успеха си с хита “R U Crazy” през октомври 2013.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация