Music

Coldplay пуснаха „True Love”

Coldplay пуснаха „True Love”
Британската рок банда Coldplay продължава да промотира шестия си студиен албум “Ghost Stories”, който излезе на 16-ти май през Parlophone Records. След като пуснаха видеото към последния си сингъл “A Sky Full Of Stars”, групата , начело с Chris Martin, е готова да зарадва феновете със следващо парче. Третият официален сингъл и четвърти в траклиста на “Ghost Stories” е “True Love“. Песента ще бъде пусната в iTunes (Великобритания) през септември.

 
“True Love“ е написана от членовете на бандата, които работят заедно с Paul Epworth, Daniel Green и Rik Simpson. Миналия месец Coldplay заснеха и видеото към сингъла във Venice Beach. Клипът включва хореография, изготвена от Bianca Li и представена от танцьорите на Ballet Luminario. Режисьор на музикалното видео е Jonas Åkerlund, чието дело е и клипът към “Magic” - първият официален сингъл от “Ghost Stories”.


Междувременно последният албум на Coldplay се радва на завиден успех. Само 3 седмици след излизането си “Ghost Stories” извоюва първо място в музикалните класации на Обединеното кралство и САЩ, както и в още 27 държави. В дебютната си седмица записът се нареди на челна позиция и в iTunes класациите за албуми в 79 страни, включително и България.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация