Предна В момента Следва
JUSTIN TIMBERLAKE SAY SOMETHING (FEAT. CHRIS STAPLETON) REMIX

Music

Coldplay, Ed Sheeran и Clean Bandit на една сцена

Coldplay, Ed Sheeran и Clean Bandit на една сцена
На 11-ти декември ще се състои първата церемонията по връчването на музикалните награди на BBC! Събитието ще се състои в Earls Court, Лондон и негови водещи ще бъдат Chris Evans и Fearne Cotton. Това е първият път, в който BBC One, Radio 1 и Radio 2 ще се обединят, за да отдадат почит на най-доброто от популярната музика през изминалите 12 месеца.

 
Призовете, които ще бъдат връчени в грандиозната нощ, са в категориите “British Artist of the Year” („Британски изпълнител на годината”), “Song of the Year” („Песен на годината”) и “International Artist of the Year” („Международен изпълнител на годината”).
Сред големите имена, които ще свирят на първата по рода си BBC Music Awards церемония, са Coldplay, Ed Sheeran и Clean Bandit.


Фронтменът на Coldplay Chris Martin заяви: „С нетърпение очакваме музикалните награди на BBC. Списъкът с изпълнения е невероятен и за нас е чест да бъдем в него.”
Bob Shennan, директор на BBC Music: „В редицата на BBC Music Awards влизат някои от най-популярните световни изпълнители и това е част от амбицията на BBC Music да предоставя на слушателите и зрителите си най-доброто от музикалната индустрия. Знам, че публиката ни е настроена за музикална наслада.”
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация