Предна В момента Следва
JAIN MAKEBA (REMIX)

Music

“Boom Clap” на Charlie XCX стремително катери класации

“Boom Clap” на Charlie XCX стремително катери класации

Нашумялата британска изпълнителка Charli XCX печели все по-голяма аудитория със своето свежо парче “Boom Clap”. Песента е част от саундтрака на един от най-нашумелите филми през 2014-та “The Fault In Our Stars” по едноименния бестселър на John Green.

Според сайта mediabase.com, “Boom Clap” е петото най-въртяно поп парче в еърплея на 180 американски и канадски радия, изпреварвайки “Problem” на Ariana Grande. Освен това сингълът влезе и в Top 10 на класацията Billboard Hot 100. “Boom Clap” си извоюва успеха с 83 милиона завъртания по радиото, 87 000 сваляния в дигитален формат и 3,5 милиона преслушвания в мрежата.

Charli XCX бързо се доказа като неоспорим феномен с нейния остър, но пристрастяващ подход. След първата й одобренa от критиците песен “Nuclear Seasons” от 2011-та, Charlotte Aitchinson издава доста сингли, микстейпове и колежански видеа в стил психеделик поп култура.

Допълнително тя написва хита на миналото лято “I Love It”, записан от Icona Pop, който надмина 6 милиона продажби в целия свят и е с двойно платинен сертификат в САЩ. Charli е и “Sesac Writer Of The Year” за 2014-та.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация