Предна В момента Следва
MOLOKO SING IT BACK (REMIX)

Music

“Boom Clap” на Charlie XCX стремително катери класации

“Boom Clap” на Charlie XCX стремително катери класации

Нашумялата британска изпълнителка Charli XCX печели все по-голяма аудитория със своето свежо парче “Boom Clap”. Песента е част от саундтрака на един от най-нашумелите филми през 2014-та “The Fault In Our Stars” по едноименния бестселър на John Green.

Според сайта mediabase.com, “Boom Clap” е петото най-въртяно поп парче в еърплея на 180 американски и канадски радия, изпреварвайки “Problem” на Ariana Grande. Освен това сингълът влезе и в Top 10 на класацията Billboard Hot 100. “Boom Clap” си извоюва успеха с 83 милиона завъртания по радиото, 87 000 сваляния в дигитален формат и 3,5 милиона преслушвания в мрежата.

Charli XCX бързо се доказа като неоспорим феномен с нейния остър, но пристрастяващ подход. След първата й одобренa от критиците песен “Nuclear Seasons” от 2011-та, Charlotte Aitchinson издава доста сингли, микстейпове и колежански видеа в стил психеделик поп култура.

Допълнително тя написва хита на миналото лято “I Love It”, записан от Icona Pop, който надмина 6 милиона продажби в целия свят и е с двойно платинен сертификат в САЩ. Charli е и “Sesac Writer Of The Year” за 2014-та.
 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация