Предна В момента Следва

Music

Бобо напуска риалити, предстои му дует с Redman

Бобо напуска риалити, предстои му дует с Redman

Рапърът Бобо е първият отпаднал от шоуто ''Африка: Звездите сигурно са полудели''.
Музикантът напусна след двубой с ясновидката Николета, в който трябваше да скубят кокошки.
В интервю по bTV Бобо сподели интересни неща за прекарването си в риалитито, както и някои пикантни подробности от личния си живот.
''Виждах на къде отиват нещата. Явно в телевизията винаги е така, че се търси само скандалът, интригата, а аз не искам да се забърквам в такива неща. Ако не създаваш интриги и не си конфликтна личност не си толкова интересен. ''
Това, според рапъра е една от причините, поради която вече е искал да напусне шоуто.
Друга причина е храната или по-точно нейната липса. ''Не очаквах глада толкова да надделее над мен. Просто нямаше почти нищо, което аз ям.'', сподели Бобо. А на въпроса за нещата, които най-много са му липсвали, чаровникът бе категоричен: ''Биричката и мацките''.
Рапърът не се определя като конфликтна личност и се е разбирал с всички в шоуто, но най-близък, според думите му, е станал актьорът Явор Бахаров, с когото дори споделяли една палатка. Последната вечер всички са го изпратили много топло, като той дори е успял да се ''спазари'' с местните и е намерил алкохол, разказва през смях певецът.
Бобо сподели още, че пътят му до тук никак не е бил лесен: ''Нямах никакви пари. Работил съм като барман, продавач и диджей''. A един от приятелите му през този период го определи като магнит за жените и плейбой, което рапърът не отрече.
Има ли жена до себе си обаче? Тук Бобо бе категоричен ,,Не, не живея с никоя жена. Не че няма жени... Живея с приятели в един апартамент.''
За предстоящите си планове след шоуто той сподели, че ще прави дует със световноизвестният рапър Redman.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация