Music

blur с първи сингъл от новия албум

blur с първи сингъл от новия албум

blur пуснаха първия официален сингъл “Lonesome Street” от новия си албум “The Magic Whip”. Песента е и третото парче, което може да бъде свалено при предварителна поръчка на записа “The Magic Whip” в iTunes на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/the-magic-whip/id966943210

Парчето излиза 2 дни след тайния концерт на blur пред 300 фенове в Mode, западен Лондон, по време на който бандата изпълни “The Magic Whip” за пръв път на живо. Тези, които не успяха да присъстват на събитието, могат да гледат ексклузивен стрийминг на концерта чрез Beats by Dr. Dre на 25-ти март от 22:00 часа българско време.

“The Magic Whip” излиза през Parlophone на 27-ми април и е първият албум от 16 години насам, който blur издава в пълния си четиричленен състав. Записите, направени в Avon Studios в Kowloon, Hong Kong, започват по време на 5-дневната почивка на blur от пролетното им турне през 2013. След края на серията концерти записите са оставени на страна, само за да бъдат върнати към живот по-късно.

Миналият ноември Graham Coxon преслушва парчетата и се свързва с ранния продуцент на blur Stephen Street, за да работят по новия материал, заедно с бандата. Albarn добавя текстове и резултатът са 12-те песни от “The Magic Whip”. “The Magic Whip” ще бъде наличен в дигитален формат, на CD и като двоен винил. Като единствените артисти, свирили в Hyde Park четири пъти, blur ще се завърнат в историческия лондонски парк на 20-ти юни 2015 като хедлайнери на събитието Barclaycard presents British Summer Time Hyde Park.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация