Предна В момента Следва
ONEREPUBLIC I AIN'T WORRIED

Music

Billie Joe Armstrong и Norah Jones направиха премиера на клипа към песента “Kentucky”

Billie Joe Armstrong и Norah Jones направиха премиера на клипа към песента “Kentucky”

 Най-новият клип на Billie Joe Armstrong и Norah Jones направи своята премиера на сайта http://www.surfline.com . Във видеото участват професионалните сърфисти Kassia Meador и Colin Whitbread, които пътуват в стара класическа кола, яздят вълни, стрелят с оръжия и всичко това на фона на красивата балада “Kentucky”.

Песента е от албума “Foreverly”, който излезе в края на миналата година и представлява една незабравима колекция от 12 песни, вдъхновена от албума “Songs Our Daddy Taught Us”, който съдържа традиционни американски парчета, интерпретирани, записани и издадени от The Everly Brothers през 1958 година. Записан за девет дни, “Foreverly” обхваща красотата на очарователните хармонии на Everly, за да пресъздаде по затрогващ и силен начин класическите балади. За записа Billie Joe споделя: “Аз съм много голям фен на The Everly Brothers още от малко момче”. споделя Armstrong. “Преди няколко години открих “Songs Our Daddy Taught Us” за пръв път и се влюбих в него. Всеки ден свирех песни от албума и си мислех колко яка идея е да го презапиша, но заедно с женски вокал. Сетих се за Norah, защото тя може да изпее всичко, от рок до джаз и блус и просто знаех, че нейните хармонии ще са удивителни. Идеята ми беше песните да поемат в различна посока, докато работехме с нея, а тя наистина има много добро ухо за аранжировките. Основно бях заинтригуван от старите традиционни песни и химни. Когато приключихме с албума, Norah ме погледа и каза: “Басирам се, че не си мислил, че ще направим кънтри запис, нали?”

Албумът “Foreverly” на Billie Joe + Norah e на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. А в iTunes той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/foreverly/id728775523?wmgref=&ign-mpt=uo%3D4Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация