Предна В момента Следва
ONEREPUBLIC RUNAWAY

Music

Becky Hill пусна свое парче

Becky Hill пусна свое парче

Becky Hill можеше да поеме по лесния и много по-кратък път. Тя, на теория, можеше да стигне много по-далеч в своята кариера, ако целта й бе единствено да стане „известна”. Но Becky Hill не се интересува от слава и богатство. Тя всъщност предпочита признание без известност, ако това изобщо е възможно. Becky Hill просто иска да прави музика.

19-годишната певица прекарва последните две години, пишейки и свирейки с изпълнители като Bondax, Gorgon City, Rudimental и MNEK, научавайки се да трансформира своя талант в разпознаваеми мелодии и семпли, но в същото време наситени с емоции песни. Тя вече участва в парчето “Powerless” на Rudimental, включено в дебютния им номер 1 албум “Home” и изпя вокалите в дръм енд бейс хита “Afterglow” на Wilkinson, който написа заедно с Talay Riley (Ellie Goulding, Tinie Tempah). Певицата има водеща роля и в парчето “Gecko (Overdrive)” на Oliver Heldens, станало номер 1 в британската класация за сингли. В момента Becky работи по своя дебютен албум с изгряващата звезда MNEK, човека на момента Two Inch Punch и танцовия продуцент Karma Kid.

Резултатът е прочувствена колекция от силни песни, носещи индивидуалност и мигновено разпознаваем вокал, който докосва душата. Няма клишета. Записът е интелигентен и дързък.

Първият официален сингъл на Becky e вдъхновяващият и емоционален химн “Losing”, написан и продуциран заедно с нейния приятел MNEK (Gorgon City, Duke Dumont, Little Mix). Този електро бийт, съдържащ елементи на буги, напомня на отминалите диско дни, но в същото време звучи като нищо, което сте чували досега. Със своето средно темпо и лек ефектен припев парчето зарежда с положителни вибрации.

Сингълът “Losing” на Becky Hill ще излезе на дигитален и физически носител на 17-ти ноември. В iTunes той може да бъде предварително закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/losing-single/id916273726
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация