Предна В момента Следва
DYNORO & FUMARATTO ME PROVOCAS

Music

Anne Hathaway и Kristen Stewart в забавния клип на Jenny Lewis

Anne Hathaway и Kristen Stewart в забавния клип на Jenny Lewis

Известната калифорнийска певица и текстописка Jenny Lewis пусна музикален клип към най-новия си сингъл "Just One of the Guys". Изпълнителката тематично избра премиерата на видеото да бъде в сайта на мъжкото списание GQ, за да стигне посланието му първо до “мъжете”. Остроумното и закачливо видео е режисьорският дебют на певицата, а в него участват актрисите Anne Hathaway, Brie Larson, Kristen Stewart и Tennessee Thomas. Известните дами, които са приятелки с Lewis в живота, влизат в ролята на нейна банда в клипа.

"Just One of the Guys" е първият официален сингъл от предстоящия албум на Lewis “The Voyager”, който ще бъде издаден от Warner Bros. Records на 29-ти юли. Албумът може да бъде поръчан предварително от съответните дигитални магазини, а тези, които го направят, получават възможността да свалят веднага парчетата "Just One of the Guys" и "The Voyager."

Албумът “The Voyager” на Jenny Lewis ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен предварително на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/the-voyager/id883276305
 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация