Предна В момента Следва
ED SHEERAN EYES CLOSED (REMIX)

Music

Anne Hathaway и Kristen Stewart в забавния клип на Jenny Lewis

Anne Hathaway и Kristen Stewart в забавния клип на Jenny Lewis

Известната калифорнийска певица и текстописка Jenny Lewis пусна музикален клип към най-новия си сингъл "Just One of the Guys". Изпълнителката тематично избра премиерата на видеото да бъде в сайта на мъжкото списание GQ, за да стигне посланието му първо до “мъжете”. Остроумното и закачливо видео е режисьорският дебют на певицата, а в него участват актрисите Anne Hathaway, Brie Larson, Kristen Stewart и Tennessee Thomas. Известните дами, които са приятелки с Lewis в живота, влизат в ролята на нейна банда в клипа.

"Just One of the Guys" е първият официален сингъл от предстоящия албум на Lewis “The Voyager”, който ще бъде издаден от Warner Bros. Records на 29-ти юли. Албумът може да бъде поръчан предварително от съответните дигитални магазини, а тези, които го направят, получават възможността да свалят веднага парчетата "Just One of the Guys" и "The Voyager."

Албумът “The Voyager” на Jenny Lewis ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен предварително на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/the-voyager/id883276305
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация