Предна В момента Следва
TIESTO, BLACK EYED PEAS PUMP IT LOUDER

Искам нов живот

Защо всички излишни килограми се трупат в корем, талия и ханш?

Защо всички излишни килограми се трупат в корем, талия и ханш?

Както знаем излишните килограми се трупат предимно в корем, талия и ханш, но защо се получава така. Стоян Стоянов от „Красиви тела“, който тренира Теодора Михова в „Искам Нов Живот“ е категоричен, че това е голям проблем , както за жените, така и за мъжете.

„Трупаме килограми в тези зони, най-вече заради забавената обмяна на веществата. Когато прибавим към това и неправилни хранителни навици и липса на спорт или друга физическа активност, излишните килограми в корем, талия и ханш са ни гарантирани. Често, ако имаме някакъв хормонален дисбаланс, това също се отразява сериозно на формата ни и тялото събира запаси именно в тези части. При Теодора имаме интересен момент, тъй като тя има лек застой в свалянето на килограми, но стопи много сантиметри от талия и ханш. Не винаги килограмите са най-точния барометър за това дали работим правилно в тази посока. Все пак двама човека, който имат едни и същи килограми, могат да изглеждат по коренно различен начин. Съветвам ви да не гледате само и единствено кантара. Теодора се справя много добре до сега и съм убеден, че до края на предаването ще изглежда перфектно“, сподели Стоян Стоянов.

И трите ни участнички продължават своите тренировки в спортен център „АЯКС“ и „Витал спорт“. Както и разкрасителните процедури в студио за красота „Амбър“.

Слушайте всеки ден редовните емисии на „Искам Нов Живот“ по Power FM, както и обзорното предаване в събота от 14:00.

 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация