Предна В момента Следва
ANNALISA MOVIMENTO LENTO (FEAT. FEDERICO ROSSI)

Искам нов живот

Запознайте се с участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“!

Запознайте се с участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“!

Сезон 6 на „Искам Нов Живот“ ще промени съдбите на 4-ма души. В рамките на 3 месеца, менторите на предаването ще наложат нова, положителна промяна в живота на четиримата избрани. За пръв път в „Искам Нов Живот“ участниците ще бъдат подложени и на дентална промяна, чрез редица нови и модерни техники на работа. Вече са ясни имената на късметлиите, чиито живот ще бъде променен.

Представяме ви ги:

Светла Ганева – тя е на 41 години от град Бургас. Висока е 160 см и тежи 63 килограма. Преди една година Светла е успяла да свали голям брой килограми, но е спряла до там и не е можала да постигне крайната си цел. Имено това е причината тя да се запише за участие в сезон 6. Светла е изключително позитивен и усмихнат човек, готов за взема кардинални решения в живота си. Тя сподели, че иска да даде най-добрия пример на детето си. За Светла възрастта е само цифра и тя ще го докаже в „Искам Нов Живот“!

 

Йордан Шопов – той е на 36 години от град Бургас. Висок е 171 см и тежи 75 килограма. Йордан е един изключително позитивен и забавен мъж, с огромно чувство а хумор. Старае се да подържа добра фигура, като казва, че най-големия му проблем е косопада. Именно това е причината Данчо да се запише за участие в „Искам Нов Живот“. В следващите три месеца той ще бъде подложен на най-новата процедура, която се предлага в  студио за красота „Амбър“ – скалп микропигментация. Освен това в следващите 90 дни на Йордан ще бъдат приложени редица дентални процедури, а от студио „София“ обещават да вкарат Данчо в топ форма.

 

Веселина Василева – тя е на 48 години от град Несебър. Висока е 162 см и тежи 54 килограма. Работи като библиотекар и определя себе си като спортен тип. През целия си живот Веселина се е опитвала да подържа добра форма и да се храни здравословно. С напредването на годините обаче става все по-трудно да подържа своето тяло и проблемите започват да стават видими. Именно заради това Веселина се  е записала за участие в „Искам Нов Живот“. След срещата си с менторите стана ясно, че промяната при нея ще бъде изключително голяма, а всички ние очакваме тази промяна с огромно нетърпение.

 

Стефка Янева – тя е на 26 години от град Бургас. Висока е 152 см и тежи 62 килограма. Работи като медицинска сестра и поради тази причина има объркан режим на хранене и спане. Стефка е преживяла две неуспешни бременности, а след тях и операции. Именно това е причината да качи доста килограми, които я карат да се чувства зле. Основната причина да се запише за участие в „Искам Нов Живот“е това, че и предстоят ин витро процедури и килограмите ще се окажат пречка. Стефка е оптимист, че скоро семейството им ще се увеличи с още един член и силно се надява, че участието и в предаването ще даде нов старт на нейния живота.

Следете пълната промяна на участниците в сезон 6, като слушате всеки делничен ден редовните емисии на предаването по Power FM. Ако пропуснете нещо, не се притеснявайте, защото може да наваксате всяка събота от 14:00 часа, когато може да чуете обзорното ни седмично предаване. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация