Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

Започнаха тренировките на участничките

Започнаха тренировките на участничките

Трите участнички в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ – Теодора, София и Маринела започнаха своята тренировъчна и хранителна програма. Двамата ментори от „Красиви тела“, Кирил Танев и Стоян Стоянов, вече проведоха първите си занимания с участничките, като в началото тяхната програма ще наблегне на базови тренировки, без големи тежести и натоварвания.

„Голяма грешка на повечето треньори е, че още в началото натоварват много трениращите, а това е предпоставка за сериозни травми още при старта на тренировъчния процес. По-добре е да се започне по-леко, за да се прецени как ще реагира тялото на дадената тренировка и постепенно да се покачва интензивността на заниманието. Така човек може да се развива всяка седмица“, това заяви Кирил Танев, а Стоян Стоянов допълни „И с храненето ще започнем постепенно да премахваме калории от дневното меню, а в последния трети месец ще бъдат най-сериозните диети. Ще започнем с по 5-6 хранения на ден, а целта ще бъдат да накараме метаболизма да заработи сериозно, ако всичко се спазва с точност сме убедени, че резултатите ще бъдат страхотни“.

През тази седмица участничките ще започнат и първите си процедури в студио за красота “Амбър“, където всяка една от тях ще претърпи пълната си промяна откъм прическа и стайлинг.

И трите участнички в „Искам Нов Живот тренират в две от най-добрите зали в Бургас – „Витaл спорт“ и спортен център „Аякс“.

Слушайте всеки ден всичко най-интересно от сезон 5 в ефира на радио Power FM!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация