Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

За три месеца студио „София“ ще вкара във форма участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“

За три месеца студио „София“ ще вкара във форма участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“

Следващата седмица ще станат ясни имената на участниците, чийто живот ще бъде променен само за три месеца.Специалисти в различни области ще впрегнат всичките си знания, за да дадат един по-добър живот на избраните участници. И този път десетки слушатели на Power FM се записаха за участие, от тях обаче менторите ще се спрат само на трима. Една пълна промяна няма как да не премине през много пот, хранителни режими и тренировки. За тази част в сезон 6 ще се грижи основателката на студио „София“ в град Бургас – София Мазуренко.

Тя е сертифициран треньор и диетолог. Създателка е на  програмата за отслабване "Да отслабнем ЗАЕДНО за 8 седмици". От 4-годишна възраст започва да танцувам и все още това е голямата и любов. Завършва Първо държавно хореографско училище в Украйна, където всеки ден тренира балет, съвременни танци, солфеж, народни и други танци – така се влюбва в движението. През 2009 година започва да преподава. Преподава различни занятия - пилатес, гимнастика за отслабване, jumping, zumba, лекции, гимнастика за бременни, TRX, Lady style и модерен балет.

„Ще дам всичко от себе си, за да вкараме във форма участниците. Няма да бъде лесно, защото ни предстои много работа, но само така ще може да постигнем сериозни резултати.Моята цел е след трите месеца в предаването, хората да са разбрали как точно да се хранят и как да задържат формата, която са постигнали. 90 дни са напълно достатъчни за да влезем във форма и ние ще докажем това. Вярвам, че освен трудно ще бъде и много интересно, както за участниците, така и за слушателите“, каза София Мазуренко от студио „София“.

Слушайте редовните емисии на „Искам Нов Живот“ по радио Power FM всеки делничен ден, както и съботното обзорно предаване точно в 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация