Предна В момента Следва

Искам нов живот

Йордан Шопов:“Основната ми цел е да се преборим с косопада“

Йордан Шопов:“Основната ми цел е да се преборим с косопада“

Три жени и един мъж ще бъдат променени в следващите три месеца. Това е основната идея на сезон 6 в “Искам Нов Живот“. Четиримата участници започнаха вече своите тренировки в студио „София“ в град Бургас, както и първи процедури в студио за красота „Амбър“ и международен дентален център „MY Smile”.

Единственото мъжко попълнение в този сезон Йордан Шопов е на 36 години, с огромно чувство за хумор и позитивна настройка за живота. Данчо с усмивка казва, че се е записал за участие в предаването, защото иска да промени някой неща в себе си, като най-вече желанието му е да се пребори с косопада. Йордан ще бъде подложен в следващите месеци на най-новата услуга не само в Бургас, но и може би в България, а именно скалп микропигментация, която ще бъде направена в студио за красота „Амбър“.

„Слушал съм всички сезони на “Искам Нов Живот“ и винаги съм искал да участвам. Нямам да свалям килограми, може би само два-три. Искам промяна главно в лицето. Косата ми се отдръпва назад така да се каже и се надявам в предаването да се справим с този проблем. Ако това се случи наистина ще бъда много щастлив. Отделно от това имам няколко дентални проблеми и там също има какво да се желая“, споделя Йордан Шопов.

Слушайте всеки ден редовните емисии на “Искам Нов Живот“ по Power FM, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация