Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Йордан Шопов: „За две седмици в предаването вече имам видими резултати и се чувствам страхотно“

Йордан Шопов: „За две седмици в предаването вече имам видими резултати и се чувствам страхотно“

В рамките на 90 дни ще променим живота на Стефка, Веселина, Йордан и Светла, чрез редица разкрасителни процедури, дентални промени, спорт и хранителни режими. През тази седмица участниците в „Искам Нов Живот“ споделят по Power FM преживяванията си в предаването и как им се отразява участието в настоящия сезон 6.

Единствения мъж в този сезон Йордан Шопов се чувства прекрасно в изминалите близо три седмици в предаването. Данчо замени фитнес тренировките с различни групови занимания в студио „София“ и това му се отразява много добре. „Тренировките при София Мазуренко са страхотни, но за да има резултати трябва и сериозен хранителен режим. За краткото време в „Искам Нов Живот“ разбрах, че най-важното е да слушаш внимателно какво ти казват менторите, само така може да постигнеш добри резултати. Наистина не очаквах, че без тренировки във фитнеса може да има резултати, но по мен е видимо, че е точно обратното. Започнахме работа по усмивката в „MY Smile”, за сега д-р Мазор ми взе размери и започва сериозната дентална работа с мен. Относно скалп микропигментацията, която ще бъде в студио „Амбър“, до този момент сме в началото, в т.н. подготвителни процедури. Ако трябва да обобщя, за две седмици в предаването вече имам видими резултати и се чувствам страхотно“, с усмивка сподели за Power FM Йордан Шопов.

Следете промяната на всички участници в „Искам Нов Живот“ по Power FM. Освен интервюта с участници, ментори и специалисти участващи в промяната, може да чуете важни съвети, които да приложите и във вашето ежедневие.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация