Предна В момента Следва
DUA LIPA DANCE THE NIGHT (FROM BARBIE THE ALBUM)

Искам нов живот

Йордан Шопов трябва да промени тотално хранителните си навици!

Йордан Шопов трябва да промени тотално хранителните си навици!

Промяната на един човек неминуемо преминава през сваляне на килограми и стягане на тялото. Това е било определящо в повечето сезони на „Искам Нов Живот“. С тази не лека задача в сезон 6 се зае София Мазуренко от студио „София“ в град Бургас. Тя работи от първия ден с участниците, като освен с тренировъчни програми, София ще бъде ангажирана и с хранителните режими на всеки един от участниците.

Единствения мъж в сезон 6 Йордан Шопов няма излишни килограми и при него най-важното е да стегнем тялото и да оформим мускулите. „Когато за пръв път видях Йордан си помислих, че няма какво да променяме в него, но това не е така. При него трябва тотално да променим хранителните навици, защото той реално не се храни правилно. Проблем за него е, че дава нощни смени, а това обърква хранителните режими на много хора. Ние трябва да го научим как да се храни правилно и през нощта. Масово хората смятат, че когато е вечер не трябва да се храним. Това не е така. Ако работим през нощта трябва да се храним на 4 часа, въпреки, че е нощ, защото реално тялото не знае кога е ден и кога е нощ“, сподели София.

Тя допълва, че в хранителния режим на Йордан, непосредствено преди работа той консумира белтъчини, за да е в добра кондиция на работното място. „През нощта на всеки 3-4 часа Йордан има хранене, като може да си позволи плодове или въглехидрати. Иначе в тренировките Данчо е железен. Пробва салса и остана изключително доволен. До края на предаването ще  работим с йога и още няколко групови занимания, които са подходящи и за мъже и за жени“, завършва София Мазуренко.

Следете пълната промяна на участниците в „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и съботното обзорно предаване точно в 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация