Предна В момента Следва
GABRY PONTE DEJA VU (FEAT. PROYECTO FENOMENO & DEIVYS)

Искам нов живот

Йордан Шопов: „Д-р Мазор е наистина светило в денталната област“

Йордан Шопов: „Д-р Мазор е наистина светило в денталната област“

В рамките на 90 дни ще променим живота на Стефка, Веселина, Йордан и Светла, чрез редица разкрасителни процедури, дентални промени, спорт и хранителни режими. През тази седмица участниците в „Искам Нов Живот“ споделят по Power FM преживяванията си в предаването и как им се отразява участието в настоящия сезон 6.

Йордан Шопов вече може да се похвали с нов цвят на косата, който обаче изглежда изключително естествен и натурален. „Мога смело да кажа, че тази промяна ме върне поне 10 години назад във времето. Това е много радващо за мен, а същевременно покачва и самочувствието. През тази седмица започва и най-чаканото нещо за мен, а именно скалп микропигментацията в студио "Амбър". Няколко пъти казах, че тази процедура е най-важното нещо за мен в предаването. Това беше основната причина да кандидатствам за участие в сезон 6 и с огромно нетърпение очаквам крайния резултат. Относно денталната промяна мога да кажа, че тя е на световно ниво. Д-р Мазор изработи специално за мен брекети, които въобще не усещам в устата си. Смело мога да кажа, че той е наистина светило в тази област и съм много щастлив, че „Искам Нов Живот“ ми даде шанс да работя с него. Продължавам и с интензивните тренировки при София Мазуренко. Тя е супер амбициозен треньор, а това е гаранция за успех да всеки трениращ с нея“, сподели за Power FM Йордан Шопов.

Следете промяната на всички участници в „Искам Нов Живот“ по Power FM. Освен интервюта с участници, ментори и специалисти участващи в промяната, може да чуете важни съвети, които да приложите и във вашето ежедневие.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация