Предна В момента Следва
EMINEM HOUDINI

Искам нов живот

Вижте новите резултати на участниците в сезон 6!

Вижте новите резултати на участниците в сезон 6!

Доста добри резултати  за участниците в „Искам Нов Живот“ след месец и половина тренировки и хранителни режими изготвени от София Мазуренко. Създателката на студио „София“ в град Бургас е категорична, че за сега всички спазват програмите изготвени от нея и ако продължават така, ще постигнат желаните фигури. Стефка, Веселина, Йордан и Светла продължават своята трансформация, а както самите те коментират през тази седмица по Power FM, чувството да се променяш в положителна посока е страхотно.

За две седмици в предаването Стефка Янева е свалила около около 4 сантиметър от талия и ханш. За нея София Мазуренко смята, че всичко за сега върви по план и Стефка започва да свиква с хранителния си режим и тренировките.

За около месец и половина Светла е свалила над 3 сантиметра от обиколката на бедрата, и над 6 см от талия и ханш. София Мазуренко продължава сериозната ментална работа със Светла, а както самата участничка в предаването каза това се е оказало преломна точка в нейния живот и усеща положителната промяна.

За третата ни дама в сезон 6 Веселина Василева тренировките и правилното хранене винаги са били част от нейното ежедневие. Тя винаги се е старала да подържа добра фигура чрез хранене и спорт. След първите 45 дни на предаването под ръководството на София Мазуренко, Веселина е свалила 5 см от талията си и около 3 см от ханша. „Тя няма излишни килограми, като при нея работим предимно за стягане на тялото. За сега тя се справя страхотно и приема добре новите предизвикателства“, коментира София Мазуренко.

Четиримата участниците продължават тренировките в студио „София“. През настоящата седмица ще имат и посещения в студио за красота „Амбър“, където ще продължи тяхната стайлинг промяна. Освен това им предстоят още денталните процедури в международен дентален център „MY Smile”. Следете пълната промяна на участниците в редовните всекидневни емисии по Power FM, както и обзорното съботно предаване с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация