Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

Вижте какви процедури в „Амбър“, ще бъдат направени на участниците в сезон 7!

Вижте какви процедури в „Амбър“, ще бъдат направени на участниците в сезон 7!

Достатъчно време ли са три месеца да се преборим с проблемите, свързани с нашата коса, целулит или проблеми свързани с нашето лице? Вероятно много хора си задават подобни въпроси. В „Искам Нов Живот“ се стараем за три месеца не само да се преборим с всички тези проблеми, но и да научим участниците в предаването „как да се грижат по най-добрия начин за външния си вид“.

Потърсихме мнението на Милена Стоянова от студио за красота „Амбър“ относно това, какви точно процедури ще бъдат направени на участниците в сезон 7- Ивета, Силвия и Стефан.

„Разбира се първо направихме диагностика на всеки един участник, за да преценим кои проблеми да бъдат отстранени. За Ивета мога да кажа, че е една много красива, млада жена, но ние смятаме, че има какво да надградим. Нейната коса ще бъде направена в един много естествен шоколадов цвят с една много плътна линия. Кожата на лицето ще бъде подложена на няколко процедури с „hydrafacial“, това е уникален уред подходящ, както за мъже така и за жени. Освен това ще и направим лазерна епилация, а най-важното е, че ще се подложи на терапия за отстраняване на целулита, като там ще използваме „velashape“. Надяваме се за идното лято да променим в положителна посока доста неща в Ивета“, коментира Милена Стоянова.

Относно процедурите, които ще бъдат приложени на Силвия, от „Амбър“ заявиха „Силвия има петна по лицето, което е често срещано явление. При нея отново ще приложим процедури с „hydrafacial“, за да премахнем тези пигментни петна от нейното лице. В момента, малко след зимата е най-подходящото време за подобен тип процедури. Освен това чрез „velashape“ ще се постараем максимално да отстраним нейният целулит. По косата започнахме вече работа, ще направим по светли воали около лицето, а чрез тях косата на Силвия ще изглежда по-обемна и по-жива. Имаме определена работа и по веждите, като там очакваме доста добър резултат. Ще сменим много нейния стил!“

Единствения мъж в сезон 7 Стефан Стефанов ще се подложи на процедури, чрез които се надяваме да запазим косата, останала по неговото теме. „Първоначално мислехме да направим скалп микропигментация на Стефан, но след проведената диагностика, установихме, че той има много чувствителен скалп и тази процедура не е подходяща за него. Именно заради това, ще се опитаме чрез няколко процедури да заздравим кожата на главата му и същевременно да спрем падането на косата“, завършва анализа си Милена Стоянова от „Амбър“.

Не пропускайте как протича промяната на участниците в сезон 7 на „Искам Нов Живот“. Слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация