Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Веселина Василева:“Ще докажа, че жените на моята възраст са в разцвета на живота“

Веселина Василева:“Ще докажа, че жените на моята възраст са в разцвета на живота“

Участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“ преминаха вече през консултации с нашите ментори и сериозната промяна започна. Светла, Йордан, Веселина и Стефка ще бъдат променени тотално в рамките на три месеца, като в тези 90 дни те ще бъдат подложени на разкрасителни и стайлинг услуги в студио за красота „Амбър“, ще преминат през дентални процедури в международна дентална клиника MY Smile и ще бъдат подложени на хранителен режим и тренировки в студио „София“ в град Бургас.

Една от дамите в този сезон Веселина Василева цял живот се опитва да живее здравословно. Тя се определя като много спортен тип жена и се старае да се храни здравословно, именно това е причината на 48 години Весела да има само няколко излишни килограми в теглото си. Огромната промяна за нея в рамките на „Искам Нов Живот“ ще бъде в коса, зъби и уста. „Целта ми в предаването е да докажа, че жените на моята възраст не са за „изхвърляне“. В крайна сметка си мисля, че се намирам в една изключително добра възраст и искам да докажа това. С помощта на менторите в сезон 6 ще се постарая да подобря максимално външния си вид, с което ще се чувствам и по-добре“, сподели Веселина за слушателите на Power FM.

При нея не е на дневен ред свалянето на килограми и промяната, която желае е в друга посока.“Най-важното е човек да се харесва на себе си. За моя житейски опит съм установила, че когато съм в хармония със себе си и околните ме харесват. Надявам се след 90 дни да съм в пълна хармония със себе си и наистина да докажа, че един 48 годишен човек се намира в разцвета на живота“, философски завършва Веселина.

Следете пълната промяна на всички участници всеки делничен ден по Power FM, както и съботното обзорно предаване, което е с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация