Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Веселина Василева: „Всички промени в предаването ме карат да се чувствам чудесно“

Веселина Василева: „Всички промени в предаването ме карат да се чувствам чудесно“

За четиримата участници в сезон 6 на „Искам Нов Живот“, предстоят важни седмици. Ние си поставихме амбициозната цел да ги променим в рамките само на три месеца, а тази трансформация вече е преполовена. Веселина, Йордан, Светла и Стефка се впуснаха в голямото приключение наречено „Искам Нов Живот“ с една цел – да се променят! За тази голяма промяна разчитаме на менторите в сезон 6 – Милен Стоянова от студио за красота „Амбър“,д-р Николова и д-р Мазор от международен дентален център “MY Smile” и на София Мазуренко от студио „София“ в град Бургас.

Половината път в сезон 6 е изминат, а до края на предаването остават още 45 дни. Участниците коментират през тази седмица по Power FM как се чувстват и какво промениха за изминалите месец и половина. Веселина Василева сподели, че е променила доста неща в ежедневието си. „На първо място мога да кажа, че се научих да се храня без да гладувам. Храня се доста, но не качвам килограми, което е страхотно. Разбира се спазвам основните правила, които София Мазуренко изисква от мен. Започвам деня с храни с нисък гликемичен индекс, освен това не консумирам сладко след  12:00 часа. След като спазвам тези правила успях да постигна добри резултати. В студио за красота „Амбър“  ми направиха възстановяваща терапия за коса, освен това смениха цвета на косата ми и наистина се получи една доста интересна промяна. В следващите седмици имаме още процедури, през който ще преминем там. В международен дентален център “MY Smile” направихме избелване на зъбите, а в момента текат процедури за корекция на един изкривен зъб. Всички тези промени ме карат да се чувствам чудесно“, сподели Веселина Василева.

Следете промяната на всички участници в „Искам Нов Живот“ по Power FM. Освен интервюта с участници, ментори и специалисти участващи в промяната, може да чуете важни съвети, които да приложите и във вашето ежедневие.  Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация