Предна В момента Следва
ON AIR 12:00 - 17:00
Power Hour Програмата

Искам нов живот

Върнахме блясъка в косата на София!

Върнахме блясъка в косата на София!

София Даракчиева се справя по най-добрия начин в „Искам Нов Живот“. Тя вече свали над 10 килограма от своето тегло и продължава своята пълна промяна. Тя и останалите две участнички в сезон 5 на нашето радио реалити ще посетят през следващата седмица за последен път студио за красота „Амбър“, като за три месеца стилистите успяха да преборят проблемите на участничките свързани със скалп и коса.

„Когато влезе в „Искам Нов Живот“ София имаше доста омазняване на скалпа, а това е доста често срещан проблем. Мазен скалп е доста неприятно усещане, защото измиваме косата сутринта, а вечер отново имаме омазняване. То се получава от прекалено голямо отделяне на количесто себум в скалпа, което води до много неприятно усещане. За радост има продукти, които изчистват много добре скалпа, кожата на главата започва да диша и по този начин балансираме състоянието на скалпа отново. При София успяхме да направим така, че отново косата и скалпа да са в едно блестящо състояние. Съветвам всеки, който има подобно проблеми със своя скалп, да си направи консултация със специалисти, защото този проблем не бива да бъде подценяван“, заяви Милена Стоянова от студио "Амбър".

След по-малко от две седмици участието на Маринела, София и Теодора в „Искам Нов Живот“ ще приключи и всички ще видим тяхната пълна трансформация. Следете всички новини от сезон 5 в делничните дни в ефира на радио Power FM -Бургас.Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация