Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

В студио „Амбър“ сменят цвета на косата при мъжете, без да се използва боя!

В студио „Амбър“ сменят цвета на косата при мъжете, без да се използва боя!

През миналия пети сезон на „Искам Нов Живот“ успяхме да се убедим в професионализма на стилистите от студио за красота „Амбър“. За три месеца те успяват тотално да променят визията на участниците в предаването, като за настоящия сезон 6 от „Амбър“ обещават нова доза „чудеса“.Нашия ментор Милена Стоянова говори през тази седмица за слушателите на Power FM и разяснява каква ще бъде точно промяната за всеки един от 4-та избрани.

На Йордан ще бъде направена скалп микреопигментация, а това е услуга, която няма еквивалент в Бургас. „Започнахме промяната с Йордан, като я прилагаме постепенно. Освен, че намалихме дължината на косата му, ние започнахме едно боядисване с продуктите на “L'Oréal Professionnel”, които са специално за мъже. Можем да кажем, че това не е боя, а продукт оцветяващ косата само за 5 минути, нарича се “Cover 5”. Най-важното е, че косата не изглежда боядисана, а изглежда изключително естествено. Съветвам всички мъже, които желаят да сменят белите коси, да изпробват този уникален продукт", коментира Милена от "Амбър".

"

"Съвсем скоро започваме и финалния етап от промяната на Йордан, а именно скалп микропигментацията“, допълни Милена Стоянова.

Следете пълната промяна на Йордан, Светла, Стефка и Веселина в редовните емисии на „Искам Нов Живот“, които се излъчват всеки делничен ден по Power FM.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация