Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

В сезон 7 премахваме целулит!

В сезон 7 премахваме целулит!

Участниците в сезон 7 на „Искам Нов Живот“ ще имат уникалната възможност да премахнат целулита от тялото си и то в рамките само на три месеца. Уникалната услуга ще бъде направена в студио за красота „Амбър“, а резултатите ще бъдат впечатляващи!

Студио за красота „Амбър“ ни представя иновативен уред с над 10 години опит в областта на медицинската естетика. Във времето уреда е преминал десетки клинични проучвания и са прилагани повече от 5 милиона процедури по целия свят.

VelaShape III е най- известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. Уреда използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Уреда работи върху тялото, предизвиквайки дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителна тъкан и дермалните колагенови фибри. Ефекта е увеличаване на кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулиране производството на колаген. Освен това се подпомага активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Ефекта след процедура с VelaShape III е поразителен. Видимо кожата е по- стегната, подобрена е нейната структура и текстура. Целулита е намален. Клиничните резултати сочат, намаление на целулита с около 1 до 3 см, още след първата терапия. Удовлетвореността на клиентите след направена процедура с уреда е 97 %. По време на процедурата ефективното загряване и вакуум стимулират растежа на нови и по- качествени колаген и еластин, което води след себе си локализирано намаляване на целулита, обема и видимо подобряване текстурата на кожата.

Модерният уред за премахване на целулита има немалко предимства:

 • Притежава увеличена радиочестотна енергия – до 150W;
 • Бързо се достига желаната температура;
 • Намалява се времето на процедура;
 • Елегантен, модерен и съвременен дизайн;
 • Ергономичен дизайн, който позволява мобилност на специалиста по време на процедурата

Само след няколко сесии на терапии се вижда ясно изразено подобрение в проблемните области. VelaShape III е съвременно решение за третирането на целулита в зоната на стомаха, корема, любовните дръжки, горната част на ръцете, бедрата и задните части.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация