Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

В международен дентален център „MY Smile“ се захванаха за работа!

В международен дентален център „MY Smile“ се захванаха за работа!

Д-р Йоав Мазор и д-р Магдалена Николова от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 7 на „Искам Нов Живот“. Стефан, Ивета и Силвия вече направиха своите прегледи в  „MY Smile“ и специалистите там прецениха, кои са най-сериозните дентални проблеми, които ще бъдат отстранени в следващите два месеца.

През настоящата седмица разговаряхме с д-р Магдалена Николова и тя разкри пред слушателите на Power FM, какви стъпки ще бъдат направени за всеки един от избраните в сезон 7.

„На първо място искам да си пожелаем един успешен сезон на предаването, какъвто беше изминалия. С предишните участници постигнахме в „MY Smile“ страхотни резултати и се надявам с новите избрани отново да бъде така. Конкретно за Силвия от сезон 7 мога да кажа, че тя има т.н. струпване на зъбите и ще се нуждае от брекети, за да отстраним този проблем. Тези брекети ще бъдат поставени в горна и долна челюст. Този проблем при нея е сериозен и в рамките на предаването ще положим основата да премахнем този проблем. Трябва от сега да кажем, че при Силвия лечението ще продължи и след трите месеца в предаването“, сподели д-р Николова.

 

Другата дама в сезон 7 Ивета Колева има много добре поддържана устна хигиена и при нея промените ще бъдат по-малко. „Вече взехме отпечатъци от устата на Ивета и започнахме да изработваме алайнери за нея. Тя има два зъба, които са криви, но това не са сериозни проблеми и не изискват дълго лечение. Наистина Ивета има доста добра дентална хигиена, но все пак има над какво да поработим с нея“, с усмивка казва д-р Николова.

 

Относно единствения мъж в сезон 7 Стефан Стефанов, от „MY Smile“ разкриха „след прегледът, който направихме установихме, че зъбите на Стефан са добре подредени. Той има един, два кариеса, както и малко количество зъбен камък за премахване. Разбира се освен тези неща, ще му направим и избелване на зъбите, за да може да има една перфектна усмивка за предстоящите летни месеци“.

 

Слушайте редовните емисии на „Искам Нов Живот“, всеки делничен ден по Power FM, където освен за промяната на участниците в сезон 7, с менторите коментираме всички новини свързани с предлаганите от тях услуги.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация