Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

В „Амбър“ премахват целулит само след три процедури!

В „Амбър“ премахват целулит само след три процедури!

Един уникален уред ще акостира съвсем скоро в студио за красота „Амбър“ в Бургас. Той е изключително чакан, защото само с три процедури успява да премахне целулита, а освен това стяга и кожата. От „Амбър“ са категорични, че това е нова ера в борбата с този огромен проблем и наистина е революция в тази област. „Този уред се нарича VelaShape III и няма еквивалент в Бургас, а в България разполагаме само с няколко подобни уреда. Изпробвахме тази уникална машина и наистина само с три процедури той премахва целулита, а още по-хубавото е, че го прави без болка, дори напротив, чувстваме леко и приятно затопляне“, с гордост сподели за Power FM един от менторите в сезон 6 на „Искам Нов Живот“ Милена Стоянова.  

С над 10 години опит в областта на медицинските естетика, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона процедури, извършвани в света, VelaShape е най-известната неинвазивна процедура в света за премахване на целулита и стягане на кожата. 
Най-новият модел - VelaShape III използва патентована Elos технология, като съчетава двуполюсна радио честота (RF), затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина -(IR), която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява точна доставка на енергия. Предизвиква се дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, това увеличава кръвообращението, лимфният дренаж, клетъчният метаболизъм и стимулирането на колаген. Освен това се стимулира активността на фибробластите и извънклетъчната матрица, като започва и ремоделиране, за да се намали ефективно размера на мастните клетки и да се изглади повърхността на кожата.

Цялостно стягане и подобрение на структурата и текстурата на кожата. Намалява се целулитът. Клинични резултати показват, че средно се забелязва намаление с 1-3 см. след 1 терапия. Скорошно изследване показва 97% удовлетворение от процедурата.

Следете промяната на всички участници в „Искам Нов Живот“ по Power FM. Освен интервюта с участници, ментори и специалисти участващи в промяната, може да чуете важни съвети, които да приложите и във вашето ежедневие.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация