Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Участничките в сезон 5 са категорични: „Чувстваме се уникално, а сме още в началото“!

Участничките в сезон 5 са категорични: „Чувстваме се уникално, а сме още в началото“!

Вече близо 10 дни трите участнички в сезон 5 на „Искам Нов Живот“ тренират и се хранят по предписанията на Кирил Танев и Стоян Стоянов от „Красиви тела“. Теодора, София и Маринела споделят, че промяната в живота им вече е факт, защото тренировките и специалните хранителни режими са станали неразделна част от тяхното ежедневие. Освен това участничките посетиха за първите си процедури и студио за красота „Амбър“ и останаха очаровани от отношението и най-вече професионализма на стилистите, които ще се грижат за тях в следващите седмици.

„Не съм вярвала, че мога да се чувствам толкова жизнена и енергична след тренировка във фитнеса, но Кирил е прекрасен треньор и тренировките с него са удоволствие. В началото се стресирах от това, че трябва да се храня по пет пъти на ден, но вече свикнах  и се чувствам превъзходно“, заяви Маринела Иванова. Тя говори и за проблемите си с косата и скалпа, „Имам косопад, но още след първата процедура в студио „Амбър“ усетих положителната промяна на скалпа си, основното върху което ще работим е именно това, да възстановим максимално косата ми и да се преборим с този мой проблем“.

Теодора Михова с усмивка казва, че в началото на тренировките със Стоян е нямало част по тялото, в което да не е изпитвала болка, но с течение на времето привиква към упражненията и е сигурна в постигането на крайната цел. Стилистите от „Амбър“ са и обещали да вкарат още слънце в нейната коса, като ще и направят актуална визия за настоящия летен сезон.

За София най-трудно е било да свикне с голямото количество храна и с това, че трябва да се храни в точно определено време. „Първите дни ми беше странно, че трябва да ходя с кутии пълни с храна, но вече свикнах и в момента се чувствам много добре и изпълнена с енергия“, с усмивка казва тя.

И трите участнички в сезон 5 продължават своите тренировки и посещенията си в студио за красота „Амбър“, като съвсем скоро очакваме и първите им видими резултати. В близките дни те ще започнат и групови занимания във „Витал спорт“ и спортен център „АЯКС“.

Слушайте всеки делничен ден от 11, 14 и 15 часа по Power FM, редовните емисии на „Искам Нов Живот“.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация