Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Участничките в „Искам нов живот” направиха своята първа фотосесия

Участничките в „Искам нов живот” направиха своята първа фотосесия

Това се случи през изминалата седмица, веднага след като те направиха първите си тренировки във фитнеса под зоркия поглед на Кирил и Стоян от Красиви тела. Целта на фотосесията е да запазим спомен за встъпителната визия на София, Теодора и Маринела и да можем да демонстрираме нагледно каква промяна са претърпели те през активния период на Искам нов живот.

Фотосесията беше реализирана от популярния бургаски фотограф Пламен Рашев, в неговото комфортно студио, намиращо се на ул. Княз Борис I №71. Дамите се представиха в естествен вид, без грим и прически, а облеклото им беше спортно-елегантно. Някои от тях дойдоха преди тренировките си, а други, като Теодора, направо от работното си място. Професионализмът на Пламен Рашев предразположи трите състезателки да се отпуснат пред камерата, въпреки все още личащите си проблеми с теглото и външния вид.  Процедурата ще бъде повторена в края на предаването, когато ще можем да демонстрираме промяната и новата визия на участничките в Сезон 5 на Искам Нов Живот.

    

>> ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ФОТОСЕСИЯ <<

 

Очаквайте информация за тренировъчните програми и ежедневнието на София, Маринела и Теодора в следващите емисии на Искам Нов Живот в ефира на радио Power FM – всеки делничен ден в 11, 13 и 15ч, както и обзорното предаване в събота между 14 и 14:30ч, с водещ Манол Тодоров.

 1450756_606369869423052_1391584446_n