Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Теодора Михова: „За пръв път от много години не се срамувам да ходя на плаж"

Теодора Михова: „За пръв път от много години не се срамувам да ходя на плаж"

Въпреки жегите и горещото време, Теодора Михова се чувства супер тонизирана и в прекрасна форма. Тя свали близо 6 килограма и е съвзем близо до заветната цел, да премахне 10 килограма от своето тегло. Тя е една от състезателките, които имаха най-малко нужда от моделиране, но това пък са най-трудният момент за преодоляване - постигането на целта, оформянето на тялото и задържане на формата.

„Имам страхотна енергия и се чувствам страхотно. Най-важното е, че това, което виждам в огледалото много ме радва. Задължително ще продължа работата си със Стоян от „Красиви тела“, защото с него постигам страхотни резултати. Това, което виждам като промяна в себе си ми носи само радост. Вече нося по-малък размер дрехи, а какво по-хубаво от това. До края на предаването ще трябва изцяло да подменям гардероба си, което е страхотно. За пръв път от много години не се срамувам да ходя на плаж, а напротив харесвам се много в бански, което е огромна награда за мен и моя треньор“, с усмивка споделя Теодора Михова.

През тази седмица трите участнички в „Искам Нов Живот“ направиха и FITVIBE тренировка във „Витал спорт“, като останаха впечатлени от нейната ефективност. Очаквайте подробности за упражненията и в какви ситуации бихте могли да се възползвате от тях.

Слушайте всеки делничен ден по радио Power FM редовните емисии на „Искам Нов Живот“, както и обзорното съботно предаване от 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация