Предна В момента Следва

Искам нов живот

Светла Ганева:“Записах се за участие в предаването, защото аз наистина искам нов живот и това е една прекрасна възможност да го започна“!

Светла Ганева:“Записах се за участие в предаването, защото аз наистина искам нов живот и това е една прекрасна възможност да го започна“!

Сезон 6 на радио релити предаването „Искам Нов Живот“ е факт. Ясни са имената на 4-ма късметлии, чиито живот ще променим и то в рамките само на три месеца. Светла Ганева, Йордан Шопов, Стефка Коева и Веселина Василева ще бъдат подложени на редица разкрасителни процедури, дентални промени, тренировки и хранителни режими, като целта е за 90 дни да променим изцяло тяхната визия. През тази седмица участниците ще се срещнат със своите ментори за първи консултации и планиране на предстоящите месеци. До края на седмицата по Power FM ще може да чуете какво каза всеки един от избраните и какво ги е мотивирало да се запишат за участие.

Светла Ганева е на 41 години от Бургас и както тя самата с усмивка казва „живота ми тепърва започва“. Светла е мотивирана до краен предел да покаже, че след 40 годишна възраст хората тепърва започват да живеят. „ Записах се за участие в „Искам Нов Живот“, защото аз наистина искам нов живот и предаването е една прекрасна възможност да го започна. Искам да подредя живота си! След като видях какви професионалисти ще бъдат ментори в сезон 6 бях убедена, че сега е моето време. Няма как да кажем, че на 41 години е късно да започнем с промяната, защото за хората на моята възраст живота тепърва започва. Сега осъзнах, че една част от живота си е отишла и няма време за губене. Надявам се да ми предстоят поне още 40 години живот и да ги изживея пълноценно“, с усмивка отбелязва Светла. Тя допълва, че участието и в „Искам Нов Живот“ е като сбъднат сън и е убедена в крайния положителен резултат.

Следете каква ще бъде промяната на Светла Ганева в рамките на „Искам Нов Живот“, като слушате всеки делничен ден по Power FM редовните ни емисии. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация