Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

Светла Ганева: „Участието ми в предаването дойде точно навреме“

Светла Ганева: „Участието ми в предаването дойде точно навреме“

Какво се случи първите 45 дни в сезон 6 на „Искам Нов Живот“? Отговор на този въпрос потърсихме от участниците в предаването - Светла, Йордан, Веселина и Стефка. Всеки един от тях се подложи на тренировки и хранителни режими, изготвени от София Мазуренко, преминават през редица ритуали и разкрасителни процедури в студио за красота „Амбър“, а също така изграждаме перфектната усмивка за всеки един, като за това ще се погрижат специалистите от международен дентален център „MY Smile”.

Несъмнено Светла Ганева е една от най-позитивните участнички от всички сезони до сега. Тя е убедена в положителната промяна и се наслаждава на всеки момент в „Искам Нов Живот“. „Откакто съм в предаването приключих с доста неща в живота си, които до сега са ми били в тежест. В момента съм точно в период, в който си обръщам повече внимание. Относно участието ми в „Искам Нов Живот“ мога да кажа само адмирации за вниманието и грижите, които полагат за мен стилистите в студио „Амбър“, наистина са страхотни. София Мазуренко страшно много ми помогна да израсна ментално, да преоткрия себе си. Да осъзная какви са ми приоритетите в живота, какво искам да направя и как да го направя. Впечатлена съм и от уменията и най-вече качеството на работата на специалистите в дентален център „MY Smile“, сподели за Power FM Светла Ганева.

Следете промяната на всички участници в „Искам Нов Живот“ по Power FM. Освен интервюта с участници, ментори и специалисти участващи в промяната, може да чуете важни съвети, които да приложите и във вашето ежедневие.  Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация