Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Светла Ганева: „Доверявам се на 100% на всички ментори“

Светла Ганева: „Доверявам се на 100% на всички ментори“

Какво се случи първите две седмици в сезон 6 на „Искам Нов Живот“? Отговор на този въпрос потърсихме от участниците в предаването. Светла, Йордан, Веселина и Стефка вече започват да усещат промяната. Всеки един от тях ще бъде подложен на тренировки и хранителни режими, изготвени от София Мазуренко, ще преминат през редица ритуали и разкрасителни процедури в студио за красота „Амбър“, а също така ще се постараем да изградим перфектната усмивка за всеки един, като за това ще се погрижат специалистите от международен дентален център „MY Smile”.

Несъмнено Светла Ганева е една от най-позитивните участнички от всички сезони до сега. Тя е убедена в положителната промяна и се наслаждава на всеки момент в „Искам Нов Живот“. На Светла бяха вече поставени брекети в долна челюст, а паралелно с това тя посети на няколко пъти студио „Амбър“. След 14 дни тренировки в студио „София“, Светла свали около 1,5 кг.

„Първите дни ми беше трудно да се храня, заради брекетите, но вече свикнах с тях. Дори се шегувахме с д-р Николова, че тези брекети ще спомогнат за моето отслабване. Впечатлена съм от професионализма на стилистите от „Амбър“. Доверявам им се на 100% и те знаят, че съм готова за всякакви експерименти с външния си вид. Усещам ги, че те влагат страшно много любов в работата си и това ме кара да бъда спокойна в техните ръце. София Мазуренко ме изненада много, защото с нея работим най-вече ментално, чрез медитация. Така освен физически се надявам да постигна и душевна промяна“, с огромно задоволство сподели за Power FM Светла Ганева.

Ако искате да разберете как протича промяната на участниците в сезон 6 на „Искам Нов Живот“, слушайте всеки делничен ден по Power FM редовните емисии на предаването, както и обзорното съботно издание с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация