Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

Страхотни резултати след само две седмици тренировки!

Страхотни резултати след само две седмици тренировки!

Страхотни резултати за участничките в „Искам Нов Живот“ и то само след две седмици тренировки и хранителни режими изготвени от София Мазуренко. Създателката на студио „София“ в град Бургас е категорична, че и трите дами спазват всичко на 100% за сега и ако продължават така, ще постигнат желаните фигури. Стефка, Веселина и Светла продължават своята трансформация, а както самите те коментираха през изминалата седмица по Power FM, чувството да се променяш в положителна посока е страхотно.

За две седмици в предаването Стефка Янева е свалила около 1,5 кг, както и по един сантиметър от талия и ханш. За нея София Мазуренко смята, че всичко за сега върви по план и Стефка започва да свиква с хранителния си режим и тренировките.

За Светла Ганева е много важно да свали най-вече обема на прасците, защото както самата тя споделя това се е превърнало в комплекс за нея. Освен това преди време тя е отслабнала сериозен брой килограми, но е спряла в един момент и не е успяла да постигне желаното тегло. За около 14 дни Светла е свалила над един килограм, 2,5 см от обиколката на бедрата и  един сантиметър от обиколката на прасеца.

За третата ни дама в сезон 6 Веселина Василева тренировките и правилното хранене винаги са били част от нейното ежедневие. Тя винаги се е старала да подържа добра фигура чрез хранене и спорт. След първите две седмици на предаването под ръководството на София Мазуренко, Веселина е свалила по 2 см от талия и ханш. „Тя няма излишни килограми, като при нея работим предимно за стягане на тялото. За сега тя се справя страхотно и приема добре новите предизвикателства“, коментира София Мазуренко.

Четиримата участниците продължават тренировките в студио „София“. През настоящата седмица ще имат и посещения в студио за красота „Амбър“, където ще продължи тяхната стайлинг промяна. Освен това им предстоят и денталните процедури в международен дентален център „MY Smile”. Следете пълната промяна на участниците в редовните всекидневни емисии по Power FM, както и обзорното съботно предаване с начален час 14:00.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация