Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Искам нов живот

Стоян Стоянов: „Теодора се справи с всички предизвикателства“

Стоян Стоянов: „Теодора се справи с всички предизвикателства“

В края на сезон 5 на „Искам Нов Живот“ е време за равносметка. Именно по тази тема разговаряхме с нашите треньори Кирил Танев и Стоян Стоянов от „Красиви тела“. През последните три месеца двамата бях плътно до трите ни участнички Теодора Михова, София Даракчиева и Маринела Иванова. В началото Стоян и Кирил си поставиха нелеката задача да променят изцяло най-вече психиката на трите момичета и да ги накарат изцяло да забравят за вредните си навици. Промяната вече е факт, но дали треньорите са доволни от постигнатото?

„Най-важното е участниците е да се чувстват добре след края на предаването. Това за мен като треньор ще е най-голямата награда. Теодора се справи добре с предизвикателствата в „Искам Нов Живот“ и мисля, че постигнахме целите, които си поставихме в началото. Това, което тя желаеше е да свали между 8-10 килограма за три месеца, което ще бъде постигнато, до момента тя загуби малко над 7 кг“, заяви Стоян Стоянов.

Според него не е важно на колко години си и това няма как да бъде оправдание за бавен или сбъркан метаболизъм и качени килограми. „Теоретично погледнато с напредване на годините метаболизма се забавя, както и жизнените ни процеси. Често обаче сами си причиняваме качването на килограми със заседналия начин на живот, който водим. Когато знаем какво правим, храним се правилно и спортуваме годините няма как да бъдат някаква пречка за добра форма“.

В „Искам Нов Живот“ настоящата седмица е последна, в която трите ни участнички ще тренират и ще спазват хранителен режим, а през следващата ще бъде и финалът на сезон 5. Следете редовните емисии на предаването всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване в събота от 14:00.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация