Предна В момента Следва
DEEP ZONE PROJECT HAZARD

Искам нов живот

Стоян Стоянов: „Добрите резултати на Теодора са закономерни“

Стоян Стоянов: „Добрите резултати на Теодора са закономерни“

Теодора Михова е участничката, която тренираше активно и преди започването на сезон 5 в „Искам Нов Живот“. Нейния треньор Стоян Стоянов от „Красиви тела“ е на мнение, че добрите и резултати са закономерни и ако продължи да е толкова мобилизирана, както до сега, в края на пълната и промяна ще бъде в топ форма.

„Теодора реагира много добре на диетата, която и изготвих. За по-малко от три седмици успя да свали над три килограма, както и по 5 см от талия и ханш. Не бързаме с много хранителни добавки при нея, използваме l-carnitine, зелен чай, който препоръчвам на всички дами, особено когато започват хранителен режим. Теодора взима и суроватъчен протеин за по-добро възстановяване. Все пак хората е добре да знаят, че хранителните добавки, тренировъчните програми и диетите са строго индивидуални за участничките в сезон 5, и ако някои желае да бъде консултиран е добре да се свърже с професионалист“, каза Стоян Стоянов.

През следващата седмица очаквайте и какви процедури направиха Маринела, София и Теодора в студио за красота „Амбър“ и какво им предстои там в следващите седмици.

Вижте тук тренировките на момичетата в спортен център Vital Sport и Аякс.

Слушайте прогреса и пълната промяна на участничките в сезон 5 на „Искам Нов Живот“, всеки делничен ден по Power FM от 11, 14 и 15 часа, както и обзорното предаване, всяка събота от 14:00.

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация