Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Искам нов живот

Стилистите от „Амбър“:“ За Светла Ганева предстои много интересна трансформация“

Стилистите от „Амбър“:“ За Светла Ганева предстои много интересна трансформация“

В рамките на сезон 6 на „Искам Нов Живот“ ще се опитаме да променим възможно най-много неща в нашите участници. Светла, Йордан, Веселина и Стефка ще бъдат подложени на разкрасителни процедури в студио за красота „Амбър“, ще направят редица дентални промени в международен дентален център „MY Smile”, а студио „София“ в Бургас ще вкара във оптимална форма всеки един от четиримата избрани.

През тази седмица слушателите на Power FM разбраха каква ще бъде стайлинг промяната на всеки един от участниците. Милена Стоянова от „Амбър“ в детайли поясни какви процедури ще бъдат приложени и кои са проблемите, които ще отстраним.

„За Светла Ганева предстои много интересна трансформация. Започнахме с най-важното за нейната коса, подстригване и създаване на нова форма. Освен това сме и приготвили специална серия от процедури, които са насочени към нейния косопад. Светла има къдрици, като нашата цел е да ги направим по-живи и много по-красиви. Също така ще направим на косата един моден балеаж с цвят „тон в тон“, като разбира се съобразяваме изцяло с чертите на лицето на Светла. Мога да дам съвет на дамите, когато си връзват косите на опашка, да не ги опъват агресивно, а да ги прибират по-свободно, защото в противен случай  можем да засилим косопада. Светла често носи косата си силно опъната и това е една от причините за косопад при нея“, коментира Милена Стоянова.

Може да следите в детайли промяната на участниците, като слушате редовните емисии на „Искам Нов Живот“ всеки делничен ден по Power FM, както и обзорното предаване, което е всяка събота от 14:00 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация