Предна В момента Следва

Искам нов живот

Стилистите от „Амбър“: В момента Теодора има здрава и най-важното хидратирана коса!

Стилистите от „Амбър“: В момента Теодора има здрава и най-важното хидратирана коса!

Преди по-малко от три месеца стартира сезон 5 на „Искам Нов Живот“. В него бяха избрани три участнички, на които бе даден уникален шанс за 90 дни да претърпят пълна промяна. Пред погледа на нашите ментори трите ни участнички Маринела Иванова, София Даракчиева и Теодора Михова се справят много добре до този момент, като най-важното е, че преодоляхме техните проблеми свързани с тегло, коса и скалп. За стайлинг промяната в „Искам Нов Живот“ се грижат стилистите от студио за красота „Амбър“ с основен ментор Милена Стоянова. Тя коментира до къде е стигнала промяната на участничките в сезон 5.

Теодора Михова имаше доста дехидратирана коса, но това е често срещан проблем. Получава се така, защото обикновено жени, които не третират косите си, както е Теодора, не използват специални маски и грижи за своите коси, а това води до изтощаване и дехидратация. Независимо, че една коса не е третирана, тя пак има нужда от специални маски, ампули или друга грижа, които да я поддържат в добро състояние. Всяка коса над 20 см няма как по естествен начин да направи своята хидратация, така че е важно да обръщаме внимание на този факт, които често се подценява от дамите. Както винаги сме казвали, важно е човек да си прави консултации със специалисти, защото често подценяваме малките проблеми, а след това те се превръщат в големи. Мисля, че и при нея успяхме да премахнем този проблем и в момента Теодора има една по-здрава и най-важното хидратирана коса“, сподели Милена Стоянова от студио за красота AMBAR.

След по-малко от две седмици участието на Маринела, София и Теодора в „Искам Нов Живот“ ще приключи и всички ще видим тяхната пълна трансформация. Следете всички новини от сезон 5 всеки делничен ден по Power FM.Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация