Предна В момента Следва
JUSTIN TIMBERLAKE SELFISH

Искам нов живот

Стефка Янева: „Преминахме през доста неща, а най-доброто в предаването предстои“

Стефка Янева: „Преминахме през доста неща, а най-доброто в предаването предстои“

Четирима късметлии започнаха своята пълна промяна преди малко повече от 45 дни. В рамките на 90 дни променяме живота на Стефка, Веселина, Йордан и Светла, чрез редица разкрасителни процедури, дентални промени, спорт и хранителни режими. През тази седмица участниците в „Искам Нов Живот“ споделят по Power FM преживяванията си в предаването и как им се отразява участието в настоящия сезон 6.

За Стефка Янева предстоят много важни месеци. След като е преодоляла две неуспешни бременности, скоро ще се подложи на ин витро процедури и влизането в оптимална форма е задължително. „Всичко за сега върви по план, чувствам се много добре. Мога да се похваля, че се справям добре в тренировките при София Мазуренко. Освен, че свалям килограми, за мен по-важното е, че свалям сантиметри от талия и ханш. Предстои ми нещо страхотно в студио „Амбър“, а именно микроблейдинг на веждите. Очаквам резултата от тази процедура с нетърпение! Изключително съм доволна от избелването на зъбите в дентален център “MY Smile”. Изглеждат много добре и супер естествено“, със задоволство сподели за Power FM Стефка Янева.

Следете промяната на всички участници в „Искам Нов Живот“ по Power FM. Освен интервюта с участници, ментори и специалисти участващи в промяната, може да чуете важни съвети, които да приложите и във вашето ежедневие.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация